Soap and aroma candles


Honey and essential oils – created to give pleasure

About

Beauty care


We have created the Peroni natural soap to turn every shower into a relaxing spa treatment with aromatherapy. Soap composition is so delicate it’s suitable even for sensitive and children’s skin. Honey gently exfoliates, and natural oils nourish the skin, leaving lasting enchanting scent.

Technology

Only natural ingredients


We do not use ready-made soap bases and foaming agents, which contain chemical additives. Our soap is carefully hand brewed with honey and natural oils that nourish the skin. Multistage purified water becomes truly life-giving. Peroni Honey Soap is made to give health and pleasure.

soap and aroma candles Peroni

VARIETY OF FLAVORS

Honey soap Coffee with Cinnamon
This soap tones and refreshes the skin, restores the ph-balance. In its turn, ground cinnamon and coffee gently exfoliates the skin, removing impurities, stimulates blood circulation and metabolic processes. Soap “Coffee with cinnamon” contains honey, ground coffee and cinnamon , essential oils of cinnamon, cloves, sage and rosemary.
Eco-candle Coffee with Cinnamon
The main feature of Peroni eco-candles is that they are created completely from ecologically pure soy wax, without the use of paraffin and other products of oil refining. “Coffee with cinnamon” contains oils (cinnamon, cloves) and has coffee flavor.
Honey soap Mint Morning
This soap tones and refreshes the skin, restores the ph-balance. As part of the soap “Mint morning” a decoction of green tea, essential oils of sage, rosemary, mint.
Eco-candle Mint morning
Main feature of eco-candles Peroni is that they are created completely from ecologically pure soy wax, without use of paraffin and other products of oil refining. The eco-candle “Mint morning” consists of essential oils (mint, sage, tea).
Honey soap Provence
Soap with lavender is designed for daily skin care. Lavender is famous for its unique properties. Gently cleanses, soothes and moisturizes the skin.
Eco-candle Provence
Lavender aroma relaxes and soothes. The unique feature of eco-candles Peroni that they are created completely from ecologically pure soy wax, without use of paraffin and other products of oil refining.
Honey soap Strawberry souffle
Coconut oil, which is part of the soap, has nutritious, moisturizing and protective properties. It softens rough skin, removes cracks, excessive dryness and peeling of the skin. As part of the soap “Strawberry souffle” composition of essential oils “Peroni Dream”
Eco-candle Strawberry souffle
A gentle fragrance will help to create an easy and romantic mood. Eco-candles Peroni are created completely from ecologically pure soy wax, without use of paraffin and other products of oil refining. As part of the eco-candle “Strawberry souffle” composition of essential oils “Peroni Dream”
Honey soap Vanilla sky
This soap gently cares for the skin without drying out or damaging the natural protective layer. Vanilla extract soothes with its warmth and sensual pleasure. The Vanilla Sky soap contains vanilla and orange essential oils.
Eco-candle Vanilla sky
A gentle fragrance will help to create an easy and romantic mood. Feature of eco-candles Peroni is that they are created completely from ecologically pure soy wax, without use of paraffin and other products of oil refining. As part of the candle “Vanilla Sky” essential oils of vanilla, orange and rosemary, which create a wonderful sweetish-citrus aroma.
Recipes
1/28
  • Медово-тыквенный суп


    Рецепт вкуснейшего медово-тыквенного супа. Как раз для того, чтобы согреваться осенними вечерами.
  • Запечённые яблоки с творогом и мёдом


    Сладкие и очень сытные яблоки с творожной начинкой – рецепт, который точно стоит попробовать повторить.
  • MILK OOLONG: USEFUL PROPERTIES, CORRECT BREWING


    Молочный улун стал знаменитым в мире, когда Тайвань в 70-х годах стал активно улучшать навыки обработки чайного листа с участием натуральных (цветов) ароматизаторов.
  • NUTRITIVE HONEY NIGHT CREAM FOR FOOT AND HANDS


    Миндаль измельчим в миксере. Смешаем мед-суфле, какао-масло, овсяную муку, миндаль. Нанесем полученный крем на ноги и руки. Наденем перчатки и хлопчатобумажные носки и оставим на ночь.
  • SALAD WITH MANGO, CHICKEN LIVER AND HONEY SAUCE


    Промыть и надрезать манго до кости продольными полосками по 1см шириной, отделить их от кости, затем очистить от кожицы, нарезать кубиком.
  • SUGAR-COCONUT HAND SCRUB


    Смешаем все ингредиенты, нанесем смесь на руки и оставим на 1 минуту. Потом массирующими движениями вотрем скраб в руки. Остатки смеси снимем салфеткой. Процедуру проводим перед сном. На ночь наденем на руки хлопчатобумажные перчатки.
  • Медовое очищение для лица


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Маски для лица с медом-суфле PERONI –  средство для тех, кто хочет сохранить красоту своего лица на долгие годы. ½ стакана глицерина […]
  • Тоо гулю медовый


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Тоо гулю — освежающий напиток из ягод черной смородины. Это киргизский напиток, родственник русского морса. Готовится просто, но не очень быстро. Ингредиенты: […]
  • Лимонно-медовый сорбет


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Лимонный сорбет — это невероятно вкусный, ароматный и бодрящий десерт. Такое лакомство можно приготовить в любое время года, так как лимоны есть […]
  • Морковно-медовый пирог


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Вкуснейший, нежнейший морковный пирог с медом-суфле «Бурбонская ваниль, придающий пирогу особые пикантные нотки. Ингредиенты: Морковка — 450 Грамм Мед-суфле «Бурбонская ваниль – 3-4 ст. ложек Сахар  — 3 Ст. […]
  • Десерт из свежих абрикосов с медом-суфле


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Освежающий десерт медом-суфле «Парадайз с абрикосом» подарит вам заряд энергии и летнее настроение! Ингредиенты Йогурт ванильный — 400 грамм (густой, охлажденный) Абрикос — 8-10 штук Мед-суфле «Парадайз с абрикосом»— 2 ст. […]
  • Медовый квас


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Медовый квас — истинно русское изобретение, национальный прохладительный напиток, известный с глубокой древности. Предлагаем Вам рецепт приготовления вкуснейшего кваса с медом-суфле PERONI […]
  • Торт медовый с грецким орехом


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Мягкое медовое тесто с медом-суфле «Грецкий орешек», грецкие орехи и нежный крем – вот и весь секрет вкуснейшего медового торта. Предлагаем Вам порадовать […]
  • Ватрушки медовая с яблоками и брусникой


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Ватрушка – национальное блюдо древнеславянской и русской кухни с разнообразными начинками. Мы же предлагаем Вам уникальный рецепт медовых ватрушек с яблоками и брусникой с […]
  • Миндально-апельсиновый кекс с медом


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Яркий, насыщенный вкус, прекрасный аромат миндально-апельсинового кекса с мёдом-суфле или сахаром «Сицилийский апельсин» пробудит в Вас только самые приятные эмоции! Ингредиенты: сливочное масло […]
  • Медовая халва с клюквой


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Необычное сочетание подсолнечной халвы и меда-суфле «Космополитен с клюквой» подарит Вам феерию богатых  и незабываемых вкусов. Ингредиенты: семена подсолнечника – 300г; клюква (вяленая) […]
  • Пенне с морковно-медовым соусом


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Паста со вкуснейшим морковно-медовым соусом, вкус которого дополняет мед-суфле «Кедровый орешек», делая блюдо в разы вкуснее. Ингредиенты: макароны пенне (перья) – около 200г; Для […]
  • Ласси с клубникой и медом


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Ласси — популярный освежающий индийский напиток, который становится вкуснее в несколько раз, если добавить в него мед-суфле «Маргарита с клубникой». Ингредиенты: клубника […]
  • Сконы по рецепту шеф-повара Юлии Шмаковой


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Очень вкусным рецептом СКОНОВ от шеф-повара Юлии Шмаковой, основателя кафе Pie Point Ингредиент: Мука, 500 г Сливочное масло, 190 г Яйца, 2 штуки […]
  • Смузи-боул


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Смузи-боул — это отличный завтрак, лёгкий ужин или просто полезный перекус. Мы очень любим такие блюда за их простоту и в то […]
  • ICE COFFEE WITH HONEY AND ORANGE


    We would like to share with you a recipe for cold refreshing coffee with honey and orange according to the recipe of the cafe Bao + LES. It is a delicious and healthy alternative for those who just can’t stop drinking sugar-free coffee. Ingredients: 16 g ground coffee beans 20 g honey-soufflé “Viennese coffee” 30 […]
  • PANNA COTTA WITH BERRIES AND CRANBERRY SAUCE


    Berries from cap are edible and can be also used. This is a natural freeze-dry strawberry – a type of drying that preserves the flavor, color and properties of the berries. Recipe: 150 ml 30% cream 150 ml milk 40 g PERONI strawberry sugar 20 g gelatin vanilla stick 1pcs Preparation: 1. Soak gelatin in […]
  • Запеченные яблоки с медом


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Главное, что стоит учесть при запекании яблок – их сорт. Такие яблоки достойны стать запеченными! Запекать яблоки довольно легко. Их надо обмыть, […]
  • “Оранжевая королева” – облепиха с мёдом


    Облепиха – удивительно полезная ягода, известная на протяжении многих веков.
  • Клюквенный глинтвейн – согревайтесь вкусно и полезно!


    Sorry, this entry is only available in Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. Глинтвейн с клюквой пользуется особой популярностью осенью и зимой, поскольку эта ценнейшая ягода способна хранить в себе множество полезных веществ и отлично […]
  • PERONI’S SPECIAL MORNING RECIPE


    Доброе бодрое утро, друзья! Может, для кого-то утро еще очень-очень сонное, поэтому предлагаем вам особенный рецепт.
  • SAUCE FOR MEAT DISHES


    Gourmets and culinary experts use honey soufflé as a topping or sauce for meat and fish dishes, to taste The Latin word “sauce” in its etymology means “salted”. What about sweet sauces for meat, fish or vegetables? If we talk about honey, then a combination of seemingly incompatible tastes is a common thing. Simple and […]
  • APPLE PIE WITH HONEY AND CINNAMON


    Apple pie with honey and apple – pie who likes each. He has long been a traditional delicacy in Russia


We use only natural ingredients in an effort to create products that improve the lives and health of people


Maria Kaloshina
co-founder Peroni

INSPIRATION GALLERY